När din hund hoppar runt och viftar med svansen efter den dagliga promenaden i skogen, eller din katt spinner högt när du försiktigt kliar den bakom örat, är det ett säkert tecken på glädje och tillfredsställelse. Den gode husdjursägaren vill naturligtvis det bästa för sitt husdjur, människans bästa vän, och kommer att göra allt som står i deras makt för att det ska trivas och må bra. Här på Petlux.se gör vi det enkelt för dig att vara djurägare. Vi hjälper dig att alltid ha rätt produkter till hands. Här hittar du ett brett utbud av utrustning, leksaker och högkvalitativt foder för både hundar och katter. För att hålla ditt husdjur friskt och itrim är det viktigt att ha rätt näring, precis som du genom träning och lek säkerställer ett husdjur som trivs i ditt hem. Petlux.se bryr sig om att ditt husdjur ska få den bästa komforten, omsorgen och livskvaliteten, och av denna anledning garanterar vi husdjurslyx och de bästa husdjursprodukterna som är överkomliga.

Fokus på träning, lek och välmående

Lek och träning är avgörande för ett långt och hälsosamt liv, och vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter för just detta ändamål. På denna sida hittar du till exempel ett brett utbud av aktivitetsutrustning och leksaker för konditionsträning för både små och stora djur, så att du kan hålla din hund och katt stimulerad både mentalt och fysiskt. Precis som det är viktigt för oss människor är det också viktigt för ditt husdjur att vara aktiv. Utöver detta är det också viktigt att din hund och katt trimmas och borstas så att de ser snygga ut och pälsen är välfungerande. På denna sida hittar du schampon i underbara dofter och kvalitetspälsborstar för både hundar och katter i alla åldrar och storlekar. Det finns inget bättre än ett husdjur med ren och glänsande päls, och ditt husdjur kommer att älska dig för att du fokuserar på dess utseende och välbefinnande.

Kost och näring

Som djurägare är det viktigt att köpa rätt foder som säkerställer din hunds och katts energi och allmän hälsa. Kost och rätt näring är vägen till ett långt djurliv, och det spelar egentligen ingen roll vilken sort du väljer. Allt beror på ditt djurs ålder, storlek, hälsa och aktivitetsnivå. Hos Petlux.se hittar du hälsosamt och näringsrikt kvalitetsmat för både den aktiva jakthunden, de små växande valparna, bantningsmat till hunden på kur och foder för den känsliga seniorhunden. Du hittar även kattmat av hög kvalitet och godsaker som även den kräsna katten kommer att älska att sätta tänderna i. Utbudet är stort, så du kan alltid hitta exakt den produkt som passar ditt husdjur och dess specifika behov.

Snabbt och säkert köp hos Petlux.se

Genom att handla online hos oss gör du inte bara ett kvalitetsköp som gynnar ditt husdjur, utan du gör också ett snabbt och säkert ett i sitt slag. Ditt paket levereras skonsamt, och självklart sker betalning via en säker och krypterad anslutning. Vi levererar till hela Sverige, Norden och övriga EU och skickar ditt paket inom 1-3 arbetsdagar. Som grädde på moset skickar vi även gratis godsaker när du beställer via vår webshop - varsågod! 

Har du frågor om produkter för antingen hund eller katt, eller kanske foderråd, är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst. Hitta kontaktinformation via länken nedan.
Kontakta kundtjänst