Ny valp? Få goda råd och valprabatt hos Petlux

Kom igång bra med familjens nya valp

Bra förberedelser är avgörande för en bra upplevelse för din nya valp och resten av familjen. Det handlar om mer än hundkorgar och hundmat!

För vissa kan uppgiften snabbt verka ohanterlig och du kan få hjälp och goda råd på Petlux där alla anställda själva har en daglig nära relation till hundar.

Petlux har noggrant valt ut de mest relevanta kvalitetsprodukterna och kvalitetsfodret, och därför har vi redan gjort en del av arbetet åt dig.

Vi ger goda råd om vad som är viktigt från början och vad som med fördel kan prioriteras senare.

Du är varmt välkommen till våra butiker och att kontakta vår kundtjänst.

Se våra adresser och kontaktinformation här  Petlux kontaktinformationr

Rabattkod/valpkuponger för ditt första köp av en valp

Använd rabattkoden PUPPY15 och få 15 % på ditt första köp över 499 NOK för valp. Rabatten är ett erbjudande för dig som precis skaffat eller snart ska få en liten valp

Dessutom har vi ofta sänkta priser på kvalitetsfoder för valpar. Se vårt val för valpar här Petlux utrustning för valpar 

Det är upp till dig att välja rätt hundfoder för din valp

Vilket foder som är bäst för din valp kan bara du bedöma. Det finns många olika alternativ och din hund kan reagera annorlunda på andra valpar. Håll därför ett öga på din valp när du ger den ny mat.

Det finns en tumregel som kan hjälpa till att avgöra , om du har bra hundmat. Det gäller både mat till valpar och hundmat till en aktiv vuxen hund.

Innehållet av kött i hundfodret ska vara riktigt kött. I vissa produkter hittar du animaliska biprodukter som inte är gjorda av riktigt kött. En hund behöver kvalitetsfoder, och det bästa sättet att få det är genom kött. Försök dessutom hitta något foder som bara innehåller lite spannmål. Säden är i princip inga problem för en hund, men det gör inget bra för hunden heller. Då kan du hitta ett hundfoder som mest består av kött, det är oftast att föredra.

Kontrollera alltid ingredienserna på baksidan av produkten . Det kan peka dig i riktning mot vilket hundfoder du ska välja. Det är inte så enkelt, så man måste ofta titta på olika märken.

På Petlux är våra kompetenta medarbetare redo att ge dig råd och vägledning så att du gör det optimala valet från början.

Se vårt urval av Petlux valpfoder här  Petlux valpmat

Rätt hundbädd för din hund

Hitta rätt plats att sova för din nya valp. Hundar älskar sin kundvagn lika mycket som vi älskar vår säng. Hundar sover dock mycket mer på dagarna än vad människor gör, så det är därför extra viktigt att deras hundkorg väljs med omsorg. I genomsnitt sover en hund 13-14 timmar om dagen. 
Valpar och gamla hundar sover mer än de 13-14 timmarna, och de har därför extra behov av en bra hundbädd.

En hundsäng är inte bara en plats för din hund att vila på. En hundsäng är ofta den plats som hunden förknippar med trygghet. Det är platsen dit den kan dra sig tillbaka till om den behöver lugn och där den kan känna sig trygg. En bra hundsäng kan därför förbättra din hunds sömnkvalitet, stödja friska leder och ben, och samtidigt ge en känsla av välbefinnandelse av säkerhet och komfort. Du ger därför din hund bättre livskvalitet och inte bara bättre sömn om du hittar en bra hundbädd till din hund.

Hundsängen är inte alltid bara en plats där hunden kan sova. Det kan också vara en plats hunden letar efter när den bara behöver en paus.

Se vårt urval av Petlux hundsängar här Petlux Hundsängar

 

 

Obs! Den här beskrivningen har översatts via ett översättningsverktyg. Vi reserverar oss för eventuella översättningsfel.

Vi tror du kommer gilla