Köp Essential Foods hundmat på Petlux.se

Kvalitetsmat till din hund

Din bästa vän blir friskare med rätt mat.

På Petlux är vi mycket medvetna om kvaliteten på den hundmat vi erbjuder våra kunder. Hundmat och hundgodis från Essential Foods är något alldeles speciellt. Viktigt är "Måltider för hundar" - inte bara hundmat. Hos Essential Foods är din hunds välbefinnande i fokus. Essential Foods har med tiden fått en helt unik kunskap och erfarenhet i förhållande till vad hundens mat ska innehålla, så att den får ut det mesta av livet. Uppdraget är att göra skillnad och bidra till att hunden får ett friskare och bättre liv genom sina matvanor.

Rätt ingredienser stärker hundens hälsa

Hos Petlux kan du köpa måltiderna från Essential Foods som är fulla av näring som håller blodsockret stabilt och som endast innehåller ingredienser som gynnar och stärker din bästa väns hälsa. Näring är helt avgörande för hundens allmänna välbefinnande.

Bra hundmat speglar hundens naturliga matvanor

För att möta Essential Foods eget åtagande att hunden ska få ut det bästa av måltiden har Essential Foods tagit fram en egen princip; BOF-principen. BOF står för 'Behavioural Optimizing Foods' och betyder i ett nötskal att hundens naturliga matvanor och kost reproduceras. Det hjälper till att hålla hundens blodsocker stabilt och är därmed ett extremt bra val för något av det bästa hundfodret på marknaden. Hundmat och hundgodis från Petlux levereras blixtsnabbt över hela landet.

Se vårt utbud av Essential Foods hundmat här

Vi tror du kommer gilla