Familjeägt företag med din hund eller katt i fokus

På Petlux prioriterar vi din hunds eller katts välmående. Vi älskar djur och vi kommer att göra allt för att ge dem de bästa livsvillkoren. Det betyder att vi inte nöjer oss med att erbjuda din hund eller katt det mest grundläggande. Vi går ett steg längre och erbjuder dig lyx utöver det vanliga för dina djur.

Vi kan erbjuda dig mat, vårdprodukter, utrustning och leksaker för dina käraste fyrbenta familjemedlemmar. Dessutom kan vi även hjälpa dig med fantastiska lösningar när det kommer till inredning av ditt hem med hundmöbler och/eller kattmöbler.

Kvalitet är avgörande för oss. Vi har därför noga utvalda leverantörer som kan erbjuda det bästa av det bästa för din hund eller katt. Petlux är rätt lösning för dig när du inte vill kompromissa med din hunds eller katts välbefinnande.

Dina djur förtjänar lyx av högsta klass

Lyx är högt prioriterat för oss. Vi tror att dina djur förtjänar det bästa. Detta gäller oavsett om du behöver vårdprodukter, utrustning, mat eller något helt annat till din hund eller katt. Som djurägare har du säkert redan märkt att till exempel valet av foder kan ha stor inverkan på din hunds eller katts välbefinnande. Kvaliteten har stor betydelse för hur väl din hund eller katt accepterar maten.

Vi har noggrant valt ut fodermärken, där vi vet att kvalitet är högsta prioritet. Det gäller även när du letar efter något annat än mat till din hund eller katt. När du handlar hos oss kan du vara säker på att kvaliteten alltid är i kategorin lyx. Vi anser att din hund eller katt förtjänar det.

Vi har samlat det bästa från hela världen

Vi har gått långt för att hitta de bästa lösningarna för din hund eller katt. Vi har därför samlat varumärken från hela världen som alla uppfyller våra höga kvalitetskrav. Detta inkluderar till exempel vårdprodukter från USA och foderkärl från Japan. Vi är inte rädda för att gå den extra milen för att säkerställa det bästa för din hund eller katt. Du kan därför tryggt utforska vårt stora utbud.

Få exklusiv inredning för dina djur hos Petlux

Din hund eller katt förtjänar en bra plats att sova eller koppla av. På Petlux har vi därför också prioriterat att kunna erbjuda dig möbler till hund eller katt. Detta är dock en lyxig inredning. Vi har noggrant utvalda läckra design som du enkelt kan infoga i din exklusiva inredning. På så sätt får din hund eller katt en lösning där komforten är av största vikt. Samtidigt behöver du inte kompromissa med din inredning.

Vi ger dig och dina djur en bra upplevelse

Även om vi älskar djur vill vi också att du ska få en bra upplevelse när du handlar hos oss. Vi är alltid redo att ge vägledning om vad som är den bästa lösningen för din hund eller katt. Vi kan hjälpa dig att ta reda på vilken typ av mat och vilken typ av utrustning, skötsel och inredning din hund eller katt kommer att älska. Vi strävar efter att ge dig en bra upplevelse med högsta servicenivå varje gång du handlar hos oss.

Har du frågor om produkter för antingen hund eller katt, eller kanske foderråd, är du varmt välkommen att kontakta kundtjänst. Hitta kontaktinformation via länken nedan.
Kontakta kundtjänst